Vedoucí Zdraví A Wellness Vymoženosti Z Červené Řepy

 

 

Červená řepa disponuje většina dynamické barva z pigmentu zdroj betacynin. Že je možná jak frázi ' červené jako červenou řepu ' přišel o . To je ve skutečnosti nízké v hydrogenovaný tuk a cholesterolu a také opravdu dobrý zdroj vitaminu c, železo, hořčíkové minerální, nutriční vlákno, kyselina listová, draslíku a manganu. Jste může Poznámka neškodné efekt z načervenalé výkaly a také narůžovělé moči v v z červené řepy. Navštivte naši Web pro plodné informace na cervenarepa.eu/ teď.

Top 4 požitky jste může od řepa jsou , to:

1. snižuje Vysoký krevní tlak

Červená řepa má DVACET krát mnohem víc dusičnany ( rozhodně ne stát se zmateni spolu s rakovinné buňky vedoucí k dusitany přítomen kuřata jako párky) , vegetariáni. Dusičnany pomáhat v výrobní oxidu dusnatého. Oxid dusnatý funkce na rozšířit a unwind naši kapilární. Jako hodně jako jedna třetina lidé které mají vyšší krev napětí jsou ve skutečnosti rozhodně ne znalosti o jejich porucha . Ty kdo jsou , dostat na různých léky na nižší jejich krev napětí . Některé dostat pár léky v příležitost , jako jeden tenké krev , stejně jako ještě další na relaxovat krevního oběhu lodí . V protikladu k s farmaceutické léky (který obvykle vedou k negativní účinky jako gastritida a různé další trávicího komplikace ), proč není mají to efektivní ' medicína "to atributy má poskytované Naše společnost. To je nejlepší na šťáva řepa s cílem získat max prospěch phytonutrients. Jste by začít vypnuto s jednu čtvrtinu z šálek červená řepa extrahovat stejně jako postupně zvýšit částka nad příležitost .

2. Brání a Rakovinné buňky

Červená řepa disponuje pozoruhodné antioxidační budovy, pomáhá v ochrana z rakovinné buňky. Aktivní látka které poskytuje červená řepa vlastní odstín , betacynin, má byla skutečně našel na nižší růst z nádory prostřednictvím 12,5 za cent. Studie byl podáván na pacientů , mají prostatu nebo dokonce trdlo rakovinné buňky. Cytotoxické efekt z červené řepy esence snižuje rozvoj z škodlivé buňky . To umožňuje ještě příležitost pro léčba z onemocnění bez to dosažení katastrofální fáze.

3. Očišťuje játra, Ledvin i žlučník

Betain v červené řepy zabývá jedovaté látky z jater. To také aids chránit játra jako žluč Vzduchová potrubí . Není jednoduše je to dobře známý jako játra čištění jídla , to také očišťuje ledviny a gallbaldder. Studie má odhalila , organické anti oxidanty v červené řepy, včetně polyfenoly stejně jako betalains, zrychlit rekuperace jater tkání. Pro ty kdo pravidelně dopřát v pití alkohol , s to extrahovat denně bude pomoc čisté stejně jako léčit játra po noc bodů.

4. zabraňuje Páteře Vrozená porucha (zdroj kyseliny listové).

To je velký zdrojů kyseliny listové, zásadní pro vhodné růst z značky nové tkání. Samice kdo jsou ve skutečnosti Příprava na vnímat a také nastávající mamas jsou navrhované od gynekologové mají kyselina listová doplňky pro obrany z páteře kabel abnormalita včetně spina bifida. Proč rozhodně ne mají řepa jako all přírodní technika z setkání to kritéria? Jste může snadno mají to v různých typy pravidelné- extrahovat to , snížit to na žvýkat , a potřásl v směs salátů. Jste může také připravit že, ačkoli množství z listové bude určitě být pod v nevařené řepa.

To je ve skutečnosti silně věřil že z červené řepy spolu s vlastní bohaté dusičnan zdrojů mají potenciální na snížit částka z kyslík roztavený se podle tělo v cvičení . Červenou řepu šťáva snižuje vysoký krevní tlak stejně jako byl odhalila stát se dramaticky snížila v 24 hodin trvání z počáteční spotřebovávat červenou řepu šťáva ; to byl vlastně i v jedinci s běžně sníží vysoký krevní tlak.